Кіровоград: Тривають рейди у житловому секторі

Жовтень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Питання протипожежної безпеки актуальне у будь-яку пору року, але особливо гостро воно постає в осінньо-зимовий період, зокрема під час опалювального сезону, коли ризик виникнення вогневих випадків як у приватних домоволодіннях, так і у квартирах, зростає у рази.

Особливо прикро, коли такі пожежі закінчуються не лише втратою майна, а й загибеллю чи каліцтвом людей. Щотижневі рейдові перевірки, які проводять працівники пожежно-рятувальної служби області спільно із працівниками соціального захисту мають на меті нагадати людям, як потрібно поводитись та яких норм протипожежної безпеки дотримуватись при користуванні електронагрівальними приладами, пічним опаленням чи побутовим газом. Учасники рейду радять перевірити справність обігрівачів та усунути неполадки, ні в якому разі не користуватись несправним обладнанням чи не за призначенням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах з працюючими обігрівачами. Працівники служби порятунку, спілкуючись із жителями, особливо звертають увагу на те, щоб громадяни ні в якому разі не користувалися саморобними електронагрівальними приладами та не перевантажували електромережу.
Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває: ставтесь відповідально до того, чим і як ви користуєтеся у своїй домівці. Подбайте, щоб у вашій оселі завжди було не тільки тепло і затишно, а й безпечно.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool