Кіровоград: сучасний спортивний інвентар в подарунок

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

У навчально-виховному комплексі “Кіровоградський колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад-центр естетичного виховання” під час проведення шкільних змагань «Старти надії» за участі учнів 4-х класів та їх батьків відбулася урочиста передача спортивного обладнання обласною федерацією легкої атлетики.

На урочистому заході школярів, педагогів та батьків привітали голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко та голова обласної федерації легкої атлетики Геннадій Заболотний - Здоровий спосіб життя, особливо серед дітей і молоді, на сьогодні є принциповим питанням для Кіровоградщини та й усієї України, це позиція Президента України, - відзначив Андрій Ніколаєнко, висловивши сподівання, що завдяки новому спортивному інвентареві зроблять перші кроки у спорт майбутні чемпіони. Новий спортивний інвентар можна використовувати для проведення змагань на будь-яких майданчиках – на галявинах, асфальті та ґрунті. Інвентар дозволяє тренуватись та змагатись дітям від 6 до 11 років. Комплект мобільний, вміщений у спеціальній сумці, та може транспортуватися звичайним легковим автомобілем на будь-яку відстань. За допомогою подарованого легкоатлетичного комплекту в школі одразу провели спортивні змагання для юних спортсменів. Школярі, захоплені спортивним азартом, з радістю випробували гарний подарунок.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool