Кіровоград: сімейна сварка подружжя закінчилася трагічно

Січень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про вбивство.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду місця події працівники міліції виявили тіло 53-річної кіровоградки. Правоохоронці почали проводити роботу по встановленню всіх обставин того трагічного вечора.

Як стало відомо згодом, між потерпілою та її чоловіком виникали конфлікти. За словами підозрюваного, жінка нібито принижувала його гідність та ображала.
Під час чергової сімейної сварки зловмисник схопив сокиру, яка знаходилася на кухні,та вдарив нею кілька разів свою дружину.

Внаслідок тяжкої травми потерпіла померла на місці пригоди.Працівники міліції затримали 56-річного підозрюваного.

Також на місці пригоди було виявлено знаряддя злочину, а саме сокиру з плямами крові, яку вилучено та направлено на дослідження.

За словами начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимира Куценка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool