Кіровоград: школа доброти «Добро починається з тебе»

Січень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1501 | Коментарі: 0

Якщо ти мрієш потрапити до країни Доброти, приходь у відділ популяризації книги та організації змістовного дозвілля молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка.

Саме тут з січня 2014 року починає діяти школа доброти «Добро починається з тебе». Програма школи різноманітна та цікава. У роботі школи будуть використовуватися активні форми роботи: тренінги, рольові ігри, психологічні КВК, ігри-лабіринти, лекції-тренінги та багато іншого.
Засідання проводяться кожного місяця.

22 січня о 8.00 відбудеться перше засідання школи, в рамках якого буде проведено тренінг «Цікавий співрозмовник: який він?».
Доброта зцілює душу людини. Спішіть робити добро, адже людина прийшла у цей світ для того, щоб творити добро і добру пам'ять залишити по собі. Робіть добрі вчинки, дякуйте рідним та друзям за те, що вони є у вашому житті.

З питань участі у засіданнях школи доброти «Добро починається з тебе» звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool