Кіровоград: розваги для дітей на вихідні

Листопад 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей

15 листопада - «Зачарований дарунок» Н.Педько (5+)
(ростові ляльки: бременські музики, Мавпочка, Тигреня, губка Боб та смішарик Нюша)

У заморській державі Бірабу, у королівській родині зростає ніжна і лагідна донечка, принцеса Добріяна. Тато Король ладен усе віддати заради щастя доньки, бо росте вона без матері. Мачуха не злюбила гарненької дівчинки і, дізнавшись, що Король пообіцяв передати владу Добріяні та її майбутньому чоловікові, задумала знищити принцесу, зачарувавши дарунок, який спеціально підготувала до дня її народження.
На оголошене свято,до королівського палацу, поспішають різні артисти, серед них і нові друзі: Віслюк, Пес, Кіт і Півень. У палаці музиканти дізналися про страшну таємницю злої Королеви, але здійснити свої плани вони їй не дозволять. Тож як у кожній чарівній казці усе закінчиться добре.

16 листопада – «Гусеня» Н.Гернет (3+)

Казка-гра, у якій юні глядачі допомагають нерозважливій дівчинці Оленці пасти, а потім і рятувати маленьке гусенятко Дорофія з лап хитрої Лисиці, що обманом і хитрістю зайняла їжачкову хатку. Вистава вчить сміливості, відповідальності, виховує почуття дружби та взаємодопомоги.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині
Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми
з врученням солодощів і дарунків.
Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool