Кіровоград: привітали військових із професійним святом

Грудень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

В обласній філармонії відбулися урочисті заходи, присвячені двадцять другій річниці Збройних Сил України.

На свято завітали командирський та офіцерський склад, сержанти та рядові строковї служби Кіровоградського гарнізону – полку спеціального призначення, ракетної частини тощо, ветерани Збройних сил України.
Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віктор Рєзнік, вітаючи військовослужбовців наголосив, що сучасні Збройні Сили виконують важливу суспільну місію - армія є школою мужності та звитяги для молодих громадян України.
- Останні світові події та геополітичні зміни свідчать, що боєздатна армія є однією із важливих умов існування кожної суверенної держави, надійного захисту її національних інтересів. Тому Українська держава приділяє особливу увагу реалізації воєнної реформи, розвитку Збройних Сил та зміцненню обороноздатності, - сказав Віктор Рєзнік.
У вересні 2013 року Глава держави підписав Державну програму реформування та розвитку Збройних Сил України на період до 2017 року. Президент України - Верховний Головнокомандувач наголошує, Збройні Сили повинні бути забезпечені сучасними зразками озброєння, рівень державних соціальних гарантій військовослужбовців підвищуватися, і ця тенденція має зберігатися кожен рік, відзначив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації.
Кращі представники офіцерського, сержантського складу, солдати строковї служби та ветерани були нагороджені відзнаками обласної державної адміністрації та обласної ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool