Кіровоград: працівники міліції привітали найактивніших учасників конкурсу

Січень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

У приміщенні Комунального закладу "Навчально-виховному об’єднанні «Загальноосвітній школі I-III ступенів» № 18 відбулася нарада представників управління освіти Кіровоградської міської ради з керівниками навчальних закладів міста. До участі у заході були запрошені й правоохоронці.

Розпочалася нарада обговоренням загальних робочих питань. Зокрема, особливу увагу було приділено продовженню тісної співпраці правоохоронних органів з навчальними закладами щодо профілактичної роботи з метою протидії та попередженню дитячої злочинності на території обласного центру.
Та найприємнішої частиною зустрічі стало нагородження заохочувальними подарунками міських шкіл за активну участь учнів у конкурсі «Напиши листа міліціонеру», що проходив у рамках всеукраїнського просвітницького творчого заходу.
У своїх листах діти написали про те, якою вони бачать роботу міліції та висловили власні погляди щодо того, яким має бути справжній правоохоронець.
Найактивнішими у написанні листів стали:
Колегіум № 11 – 47 листів, школа № 31 – 45 листів, школа № 34 – 37 листів, школа № 19 – 37 листів, школа № 18 – 30 листів, спеціальна школа № 1 – 29 листів,школа-інтернат – 13 листів, школа № 8 – 11 листів.
Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міського відділу міліції Сергій Кокош вручив директорам шкіл настільні ігри для їх учнів. Подарунки правоохоронців допоможуть дітям не стати жертвою злочину та сприятимуть формуванню у підростаючого покоління здорового способу життя.
Сергій Вікторович також традиційно запросив усіх бажаючих на екскурсію до Кіровоградського міськвідділу міліції, науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області та до Кінологічного центру при УМВС України в області.
 

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool