Кіровоград: пожежа у приватному житловому будинку

Жовтень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

30 вересня до служби порятунку зателефонувала жителька обласного центру і повідомила про пожежу у її будинку.

Як з’ясувалось, займання виникло на даху. За попередньою версією, причиною надзвичайної події стало самозаймання сіна, яким було обгорнуто на горищі розширювальний бачок. Поступово вогонь перекинувся на дерев’яні конструкції даху та покрівлю. Загальна площа пошкодженої у результаті пожежі покрівлі склала 3 м2. На щастя, минулося без травмованих та загиблих.
Управління ДСНС в області наголошує: будьте вкрай обережні з вогнем у побуті! Якщо вже розпочали опалювальний сезон, переконайтесь у справності опалювальних приладів і систем, не зволікаючи, усуньте всі неполадки та суворо дотримуйтесь правил їх експлуатації. Наводячи лад на власному подвір’ї, присадбній чи дачній ділянці, на городі, не спалюйте бур’яни, сухі гілки та листя, краще компостуйте їх або вивозьте у спеціально відведені місця.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool