Кіровоград: повідомляє прокуратура області

Липень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Обрано запобіжний захід особам, причетним до подій у Новоархангельському районі

Обрано міру запобіжного заходу 6-ом особам, які обвинувачується у позбавленні волі керівника сільськогосподарського підприємства Новоархангельського району.

Згідно ухвал Новоархангельського районного суду відносно чотирьох учасників злочину обрано запобіжний захід тримання під вартою з можливістю внесення застави, відносно двох інших підозрюваних – домашній арешт та особиста порука.
Після вивчення законності прийнятих судом ухвал прокуратурою буде вирішено питання щодо їх оскарження до апеляційної інстанції.
Нагадаємо, 6 липня 2014 року вказані особи, на чолі з організатором, позбавили волі керівника сільськогосподарського підприємства Новоархангельського району та вимаганли від нього передачі прав на зібраний урожай і майно. В ході проведення слідчих дій у підозрюваних вилучено: три автомати «АКМС-74» та один «АКСУ», шість пістолетів, наступальну гранату «РГД-5», саморобний вибуховий пристрій та інше.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool