Представники ВООЗ завітали у Кропивницький (ФОТО)

Серпень 22, 2024 | Новини | Переглядів: 410 | Коментарі: 0

До Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб завітали представники ВООЗ з моніторинговим візитом

Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук разом з представником Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні Борисом Сорочинським відвідали радіологічну лабораторію Центру, яка значно підсилила свій технічний потенціал завдяки допомозі ВООЗ.

Представники ВООЗ завітали у Кропивницький (ФОТО)

Представники ВООЗ завітали у Кропивницький (ФОТО)

Представники ВООЗ завітали у Кропивницький (ФОТО)

Мета візиту: встановлення робочих контактів, складання уявлення про можливості та потенціал лабораторії (насамперед, в частині швидкого реагування на ядерний або радіологічний інцидент).

Представник ВООЗ Борис Сорочинський провів опитування фахівців радіологічної лабораторії відділу дослідження фізичних та хімічних факторів Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб. Опитувальник відповідає сучасним вимогам оцінювання радіологічних лабораторій (WHO Laboratory Assessment Tool RadLab).

За висновками технічного візиту та згідно опитувальника можливості та потенціал радіологічної лабораторії ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» знаходяться на належному рівні.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool