П’ять пожеж виникло на Кіровоградщині (ФОТО)

Серпень 21, 2024 | Новини | Переглядів: 123 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС п’ять разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 20 серпня о 09:53 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Mercedes-Benz на вул. Шосейній обласного центру, яку о 10:21 приборкали кропивницькі рятувальники.

П’ять пожеж виникло на Кіровоградщині (ФОТО)

П’ять пожеж виникло на Кіровоградщині (ФОТО)

О 13:04 стало відомо про те, що у дачному кооперативі “Труд” с. Кандаурове Великосеверинівської СТГ Кропивницького району виникла пожежа 20 м2 сухої трави та 5 м2 дерева на території дачної ділянки. Особовим складом 6-ї пожежно-рятувальної частини загорання було ліквідовано о 16:00.

О 16:08 виклик надійшов із с. Іванівка Соколівської СТГ Кропивницького району. Там виникло загорання 7 м2 покрівлі господарчої споруди та 500 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння на вул. Миру, яке о 17:42 загасили бійці 4-ї пожежно-рятувальної частини.

О 17:34 олександрійські рятувальники разом з місцевою пожежною командою с. Протопопівка залучались на гасіння пожежі 3 м2 домашніх речей в житловому будинку на території приватного домоволодіння на вул. Заводській с. Приютівка Олександрійського району. Пожежу загасили о 18:00.

О 03:09 вже 21 серпня Службою порятунку отримано повідомлення про пожежу на вул. 8-го Березня смт Вільшанка Голованівського району. Після прибуття рятувальників до місця події було встановлено, що горить 1 т сіна врожаю 2024 року в тюках на території приватного домоволодіння. О

05:48 вільшанські рятувальники загасили пожежу.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool