Малечу навчають правилам безпеки у Кропивницькому (ФОТО)

Серпень 21, 2024 | Новини | Переглядів: 128 | Коментарі: 0

Рятувальники завітали до дитячого садочку Катруся в обласному центрі.

Там на зустріч з ними чекали маленькі шанувальники безпекових розваг. Гра “Безпечна мандрівка”, яку підготували рятувальники для малечі, спрямована на здобуття дошкільнятами базових навичок порятунку в небезпечних ситуаціях та дій в екстремальних умовах.

Малечу навчають правилам безпеки у Кропивницькому (ФОТО)

Малечу навчають правилам безпеки у Кропивницькому (ФОТО)

Малечу навчають правилам безпеки у Кропивницькому (ФОТО)

Малечу навчають правилам безпеки у Кропивницькому (ФОТО)

Під час гри діти уявляли себе справжніми пожежними, що мчать рятувати будинок від вогню. А ще вчилися викликати Службу порятунку за номером “101”, допомагати постраждалим та евакуюватися із задимленого приміщення, затуливши органи дихання вологою хустинкою.

Пригадали й правила у разі зустрічі з вибухонебезпечними знахідками та на прикладах розібрались, де можуть ховатися капосні міни.
Рухливі та веселі ігри у товаристві психолога Служби порятунку були спрямовані на розвантаження нервової системи дітей. Дитяча психіка лабільна, втім, в умовах постійного стресу, пов’язаного з пережитим травматичним досвідом війни, важливо створити умови для відновлення ментального здоров’я підростаючого покоління. Найкращий спосіб досягнути психотерапевтичного ефекту у роботі з дітьми — це запропонувати їм цікаву розвагу. Така методика завжди діє безвідмовно та допомагає малечі долати наслідки стресу.
У гості до маленьких кропивничан рятувальники завітали з подарунками. Кожен учасник гри отримав збірку повчальних та цікавих історій “Вартові безпеки” від UNICEF.

Ось так весело та пізнавально провели час дошкільнята разом з провідниками безпеки!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool