Кіровоград: популярній газеті - 20 років (ФОТО)

Грудень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 грудня, колектив однієї з найпопулярніших у Кіровограді газети “Украина – Центр” приймав вітання з нагоди 20-річчя виходу першого номеру щотижневика.

В урочистостях з нагоди ювілею друкованого видання взяли участь голова облдержадмінстрації Андрій Ніколаєнко, голова обласної ради Микола Ковальчук, міський голова Кіровограда Олександр Саінсус та секретар міської ради Ігор Волков, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Юрій Сердюченко, голова галузевої профспілки Зоя Кадук, колеги-журналісти з інших видань, друзі. Кращих працівників трудового колективу редакції газети «Україна-Центр» цього дня відзначили почесними грамотами, грамотами, подяками та цінними подарунками від облдержадміністрації, обласної ради, Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, профспілкового комітету та Національної спілки журналістів України.

за матеріалами, фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: популярній газеті - 20 років (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool