Кіровоград: поклали край міні-нарколабораторії

Грудень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Зловмисники обладнали на кшталт «міні-нарколабораторії» гаражне приміщення, розташоване на території одного з гаражних кооперативів.

Сировину для виготовлення наркотичного засобу купували у сусідній області. Готовий товар збували наркозалежним особам через розгалужену мережу розповсюджувачів у місті Олександрії.
- Працівники міліції задокументували незаконну діяльність зловмисників та провели близько 30 санкціонованих обшуків, – розповів начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Кіровоградській області Андрій Крищенко. – У результаті правоохоронці виявили майже 150 грамів «канабісу», кілька літрових пляшок з опієм, приладдя і сполуки для виготовлення наркотичних речовин та понад 100 шприців із залишками опію, а також мобільні телефони та грошові кошти, які використовувались зловмисниками у процесі скоєння кримінальних правопорушень.
Вилучені наркотичні засоби та предмети наразі досліджують спеціалісти НДЕКЦ при УМВС в області.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Учасників злочинної групи затримано у порядку ст. 208 КПК України. Стосовно них обрано міру запобіжного заходу – арешт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool