Кіровоград: Олександр Хачатурян презентував дві програми розвитку ЖКГ у 2016 році

Січень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1674 | Коментарі: 0

Керівники виконавчих органів міської ради продовжують підготовку до захисту галузевих програм соціально – економічного розвитку Кіровограда. Наразі триває процес узгодження змісту програм з міським головою Андрієм Райковичем.

Сьогодні, 25 січня, на співбесіді у очільника міста був начальник головного управління житлово - комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян. Він презентуав відразу дві програми. Перша стосується ремонту доріг, освітлення, благоустрою території обласного центру.

Цього року в місті продовжиться капітальний ремонт дорожнього покриття, початий в минулому - 2015-му. Відповідно до проекту програми, дорожники працюватимуть на тринадцяти кіровоградських вулицях, на що планується використати з міського бюджету 9,7 мільйонів гривень.
Також є перспектива, що у цьому році в Кіровограді з’являться 14 нових світлофорних об’єктів. Шість з них встановлять на вулицях, де світлофорів не було ніколи.

Триватиме в місті і поточний ремонт доріг: цьогоріч на нього запланували витратити 14,7 мільйонів гривень.
Друга програма має на меті розвиток ЖКГ, та благоустрій міста. За інформацією Олександра Хачатуряна, у ній враховані всі потреби для забезпечення виробничої діяльності комунальних підприємств “Кіровоград - Універсал 2005”, “Аварійно-диспетчерська служба”, “Міськсвітло”, “Кіровоград - Благоустрій”.

- Комунальні підприємтсва мають бути забезпечені фінансовими ресурсами у повному обсязі, наголосив Андрій Райкович. - Проте контролювати необхідно кожну копійку. І ми це будемо робити, аби кошти витрачались за призначенням.

На ремонт покрівель цього року запланувано 5 мільйонів гривень. Капітальний ремонт внутрішньо - будинкових доріг обійдеться у 8 мільйонів. На капремонт мереж зовнішнього освітлення витратять 2,6 мільйони гривень. Завтра, 26 січня, програми ЖКГ будуть розглянуті на засіданні виконавчого комітету міської ради. Далі їх погодять депутаські постійні комісії, а вже потім винесуть на розгляд чергової сесії міської ради.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool