Кіровоград: обласна бібліотека запрошує до себе на заходи

Листопад 03, 2014 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

З 3 листопада у відділі популяризації книги буде представлена книжкова виставка «Майстер гумору та сатири: Остап Вишня», присвячену 125-й річниці від дня народження видатного українського письменника.

Всі бажаючі зможуть ознайомитись з шедеврами його творчості, цікавими фактами життя та особливостями індивідуального стиля письменника.

З 4 листопада відділ популяризації книги представить книжкову виставку під назвою «О рідна мово! Ти – голос поколінь, землі, віків…» присвячену Дню української писемності та мови. Виставка складається з енциклопедичних видань, навчальних, художніх, публіцистичних та періодичних видань з питань української мови буди цікава і мовникам і тим хто любить рідну мову.

4 листопада у відділі мистецтв відбудеться презентація творчих робіт студента ІІІ курсу, КДПУ ім.В.Винниченка, мистецького факультету, художньо-графічного відділення Геращенка Богдана Олександровича. Богдан - молодий художник із трирічним досвідом. На виставці буде представлено близько 20 академічних робіт і серія пленарних етюдів.

З 5 листопада у відділі абонементу буде представлено виставку-інсталяцію «Час, зупинись!». Ймовірно, з усіх явищ нашого життя час є самим загадковим. Ніхто не знає, чим воно, по суті, є, але всі живуть ним і перебувають у ньому настільки органічно, що не помічають його. Книжкова виставка буде доповнена виставкою рідкісних годинників, від стародавніх до сучасних.

5 листопада о 12:40 у відділі мистецтв відбудеться презентація спільної поетичної збірки кримських та кіровоградських поетів «Шепіт Альми». До збірки ввійшли вірші таких поетів: Артем Луценко, Ольга Левина, Ганна Дудник, Эльвира Маладжанова, Олена Горобець, Поль Іщук, Сергій Недайхліб, Василь Левицький, Данило Недвецький, Леонід Дашевський. На презентації всі матимуть змогу познайомитися із поетами Кіровоградщини, які розповідатимуть про себе та читатимуть як власні вірші, так і вірші поетів Криму. Після заходу всі бажаючі зможуть придбати книги та взяти автографи у поетів.

6 листопада у відділі мистецтв буде представлена тематична викладка «Календар знаменних дат: О. Пахмутовій – 85». Саме стільки років виповнюється Олександрі Пахмутовій, російській пісенній композиторці, народній артистці Росії, лауреатці державних премій та нагород. З дитинства відрізнялася винятковою музичною обдарованістю. Перші свої мелодії написала в трирічному віці. Багато інших цікавих фактів з її життя та творчості зможуть дізнатися користувачі бібліотеки переглянувши викладку.

6 листопада о 14.00 працівники відділу популяризації книги та змістовного дозвілля молоді проведуть слайд-бесіду «Татуювання: мода чи безглуздя?». Мистецтво прикрашати своє тіло за допомогою нанесення татуювань відомо не одне тисячоріччя. Сучасне значення татуювання наближається скоріше до прикраси тіла та бажанню виділитися з юрби. Про це та багато іншого розповість спеціальний гість заходу, який є професіоналом у цьому виді мистецтва.

9 листопада відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Тема – «Фіалки з бісеру». Цього разу учасники засідання разом з майстринею О.Кісельовою продовжать роботу над створенням фіалок з бісеру розпочату на одному з попередніх засідань.
Для роботи потрібно мати:
- проволоку для бісероплетіння;
- бісер двох кольорів (зелений обов’язково та інший колір на ваш вибір).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool