Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

Вересень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем та дослідником творів друку – вічних пам’яток писемності, а її служителі - вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. Починаючи з 1998 року 30 вересня відзначається Всеукраїнський День Бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки й культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки у житті суспільства.

30 вересня на відвідувачів нашої бібліотеки очікує «День відкритих дверей», протягом якого усі бажаючі зможуть записатися до книгозбірні цілком безкоштовно та завдяки працівникам відділу абонементу стати учасниками екскурсій по бібліотеці. З нагоди свята також буде оформлено книжкову виставку «Жила-була бібліотека». Об 11.00 годині на майданчику перед пам’ятником Т.Г.Шевченку з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек відбудуться голосні читання віршів видатного Кобзаря української літератури. Взяти участь у голосних читаннях запрошуються усі бажаючі незалежно від віку. Оскільки у 2014 році відзначався 200 – річний ювілей геніального поета Т.Г.Шевченка.
30 вересня та 7 жовтня о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть тренінг «Вчимося правильно спілкуватися». Уміння спілкуватися з людьми – важливий аспект сучасного життя. Для того , щоб у майбутньому стати успішною людиною потрібно знати основні правила спілкування. Більш докладно про мистецтво спілкування ви дізнаєтесь завітавши на захід.
30 вересня об 11.00 відбудеться чергове засідання клубу «Дивосвіт» з циклу «Вишивка гладдю». Цей вид вишивки цінується багатьма вишивальницями, але не всі знають про розмаїття прийомів цієї вишивки. Більш докладно дізнатися про все це допоможе майстриня Р. Корсун, яка і проведе майстер-клас.
30 вересня працівники відділу інформаційно-бібліографічних послуг та краєзнавства о 13.30 проведуть відео-подорож «Прогулянки вулицею Дворцовою». Учасники заходу дізнаються про історію вулиці та її стародавню архітектуру.
1 жовтня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Хай осінь життя буде теплою й затишною». Виставка присвячена Міжнародному дню людей похилого віку. Це свято покликано звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. У цей день прийнято говорити про допомогу і захист прав людей пенсійного віку та роль молодого покоління в житті старших людей.
1 жовтня у відділі сприяння технічній творчості молоді відкриється книжкова виставка «Все на світі вміють руки». На виставці будуть представлені книги присвячені різним видам декоративно-ужиткового мистецтва: декорування пляшок, створення ляльок і орігамі власноруч та інші.
5 жовтня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». В рамках засідання відбудеться майстер-клас «Модульне орігамі». Модульне орігамі це досить новий вид орігамі, моделі якого створюються з декількох з'єднаних разом однакових (часто) фрагментів або ланок. Такі моделі дуже незвичайні та яскраві, і неодмінно вразять Вас своєю різноманітністю. Потрібно відмітити, що зібрати остаточну модель з модулів, як правило, значно важче, ніж зробити для неї необхідну кількість ланок. Створення будь-якого модуля орігамі вимагає часу, завзятості й акуратності.
Для роботи вам знадобиться:
- ножиці (обов’язково гострі),
- лінійка,
- простий олівець,
- кольоровий папір.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка
тел. (0522) 22-66-01
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool