Кіровоград: обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Січень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

З 1 лютого у відділі популяризації книги буде представлена «Інформація для переселенців із Криму та Східних регіонів України» у формі книжкової виставки.

Відвідувачі зможуть знайти корисні контакти та адреси установ, які покликані полегшити адаптацію у нових умовах і зробити життя більш комфортним.

З 2 лютого у відділі популяризації книги працюватиме книжкова виставка із чудовою назвою «Людина приходить у світ для любові» (за сторінками художніх творів до Дня св.Валентина). Найбільш оспівуване століттями почуття не могло не вилитися у тисячі сторінок із присвятами коханим. Про щасливе та нерозділене кохання, про радощі, захоплення та тугу розкажуть читачеві представлені книжки.
«Я – жінка, королева, берегиня» - книжкова виставка, яка буде оформлена у відділі абонементу з 3 лютого. Історія знає чимало жінок, якими захоплювались у різні віки від найдавніших часів і до сьогодні. Анна Ярославна, Нефертіті, Жанна д’Арк, Маргарет Тетчер. Це перші імена, що приходять на згадку. Але щоб знати, який саме слід в історії залишили ці видатні жінки, а також щоб продовжити цей список, запрошуємо до бібліотеки на перегляд виставки.

З 3 лютого відділ мистецтв запрошує на книжкову виставку «Мистецькі перлини Криму». Від давніх часів півострів був ареною військових баталій та змінив чимало народностей, що його населяли. Усі вони залишили чималий слід у його архітектурі. На сьогодні Крим славиться своїми архітектурними та природними заповідниками, ботанічними садами. Археологічний заповідник «Херсонес - Таврійський», Великий Каньйон Криму, печерні міста Тепе-Кермен, Киз-Кермен тощо. На будь-який смак знайти красоти, а також для загального розвитку познайомитись із мистецькими надбаннями півострова допоможе дана виставка.

7 лютого відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Воно відбуватиметься у рамках акції «З любов’ю до військового». З 12.00 до 15.00 відвідувачі зможуть виготовити красиву валентинку та передати її хлопцям, що сьогодні знаходяться на сході України. Про матеріали, що треба мати з собою для роботи, можна дізнатися на сайті бібліотеки lib.kr.ua. Також можна приносити з собою подарунки для наших воїнів.

Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської програми збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС».

Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.
Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Адреса: вул. Декабристів 6\15.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool