Кіровоград: незавершений об’єкт будівництва школи повернуто громаді

Січень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 2438 | Коментарі: 0

За позовом прокуратури міста Кіровограда за державою визнано право власності на незавершений об’єкт будівництва школи на 1176 учнівських місць із загальношкільними приміщеннями, який знаходиться в обласному центрі по вул. Калініна, 38.

Слід зазначити, що постановою Дніпропетровського апеляційного господарського суду позов прокурора в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Кіровоградській області задоволений у повному обсязі, договір купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва з ТОВ «Аерохолдінг» розірвано та повернуто його у спільну власність територіальних громад сіл, селищ та міст Кіровоградської області.
Прес-служба прокуратури м. Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool