Кіровоград: найбільш резонансні злочини та події по місту та області на 10 січня

Січень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 331 заява і повідомлення громадян, з них 73 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 26-річного жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 33-річна квартирантка викрала його мобільний телефон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

В одному із супермаркетів Кіровограда спрацювала тривожна кнопка. Працівники Державної служби охорони, які прибули на місце виклику, виявили 41-річного жителя одного з сіл Кіровоградського району, який намагався пронести повз касу пляшку коньяку вартістю близько 143 гривень, не розрахувавшись за товар. Чоловіка доставлено до Кіровоградського міського відділу міліції для з’ясування всіх обставин пригоди.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 28-річного одного з сіл. Попередньо встановлено, що 17-річний односельчанин потерпілого, перебуваючи у його будинку, викрав мобільний телефон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції виявили три гранати Ф – 1 часів Великої Вітчизняної війни, які 35-річний житель одного з сіл району зберігав на території домоволодіння. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool