Кіровоград: найбільш резонансні злочини по області на 17 січня

Січень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 328 заяв і повідомлень громадян, з них 52 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоархангельського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 61-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено, що 52-річна колишня квартирантка потерпілої скоїла крадіжку паспорта та грошей у сумі 500 грн. Дії зловмисниці кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 25-річної жительки одного з сіл. Попередньо встановлено, що 56-річний односельчанин потерпілої разом зі свої 51-річним товаришем, жителем сусіднього села, проникли на території її домоволодіння та скоїли крадіжку металевої ванни. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Працівники Долинського райвідділу міліції в ході розслідування кримінального провадження встановили, що 37 - річний місцевий житель скоїв крадіжку трьох мішків насіння соняшнику, загальної вагою близько 90 кг зі складського приміщення одного з фермерських господарств району, чим спричини матеріальну шкоду на суму близько 300 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працівники Олександрівського райвідділу міліції під час огляду помешкання 37-річного жителя одного з сіл району, що проводилося в ході розслідування кримінального провадження, в одній з кімнат під диваном виявили обріз нарізної рушниці, який чоловік зберігав без дозвільних документів. Зброю направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Працівники Знам’янського міськвідділу міліції під час санкціонованого огляду помешкання 30-річного місцевого жителя, в одній з кімнат виявили пакунок з коноплею, вагою близько 8 гр.
Вилучені наркотичні засоби направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool