Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області з 6 по 9 грудня

Грудень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 787 заяв і повідомлень громадян, з них 149 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Петрівського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернувся 43-річний місцевий житель. Потерпілий повідомив, що 26-річний раніше судимий житель районного центру ударив його кілька разів в обличчя, а потім відкрито заволодів телевізором, придбаним кілька років тому за 1600 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку виявили на території домоволодіння 45-річного раніше судимого місцевого жителя три пляшки, частково наповненні рідиною з запахом розчинника, насіння маку вагою близько 300 грамів та майже 20 грамів речовини, схожої на насіння коноплі. Вилучене направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з травмами голови каретою доставлено 27-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 52-річний житель обласного центру під час сварки на ґрунті неприязних відносин. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool