Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 30 грудня

Грудень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 1048 заяв і повідомлень громадян, з них 135 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 70 – річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що 24 – річна квартирантка викрала мобільний телефон потерпілого. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування від 30-річної кіровоградки. Попередньо встановлено, що під час сварки з потерпілою її 25-річний знайомий відкрито заволодів її мобільним телефоном, після чого пішов у невідомому напрямку. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Вільшанського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 59-річної жительки одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 32-річний житель сусіднього села викрав алюміневий бідон з медом з господарського приміщення домоволодіння потерпілого. Викрадене вилучено. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

В одному із супермаркетів Кіровограда спрацювала тривожна кнопка. Працівники державної служби охорони, які прибули на місце виклику, виявили 30-річну місцеву жительку, яка намагалася пронести повз касу новорічні іграшки вартістю близько 168 гривень, не розрахувавшись за товар. Жінку доставлено до Кіровоградського міського відділу міліції для подальшого з’ясування обставин. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Того ж дня наряд державної служби охорони виїжджав і до іншого супермаркету, що в обласному центрі. Правоохоронці виявили двох 15-річних кіровоградців, які намагалися пронести повз касу два шоколадних батончики, не розрахувавшись за товар.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool