Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 21 січня

Січень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 310 заяв і повідомлень громадян, з них 63 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 40-річної місцевої жительки. Попередньо встановлено, що 41-річний житель міста Долинська, підібравши ключа, проник до будинку потерпілої, звідки викрав електричну дриль, електричний паяльик та супутниковий приймач. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 69-річної жительки сусідньої області. Попередньо встановлено, що 22-річний місцевий житель через вікно проник до дачного будиночку потерпілої, що знаходиться в одному з сіл Світловодського району, звідки викрав магнітолу «SONY» та дві м’які іграшки. Дії зловмисника кваліфіковано за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 41-річного жителя обласного центру. Попередньо встановлено, що 30-річний житель одного з сіл Кіровоградського району під час спільного розпиття спиртних напоїв викрав ключі від автомобіля потерпілого, після чого таємно заволодів грошима у сумі близько 3 тисяч грн., що знаходилися в барсетці на сидінні авто. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 22-річної жительки одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 22-річний знайомий, якому вона дала свою банківську картку аби він зняв 10 грн., без її відома зняв кошти у сумі 1200 грн та розпорядився ними на власний розсуд. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool