Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 13 січня

Січень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Упродовж двох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 490 заяв і повідомлень громадян, з них 85 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новомиргородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про пограбування від 20-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, вдень на одній з вулиць райцентру до потерпілого підійшов 27-річний житель іншого села та, застосувавши силу, відібрав близько 200 гривень, що знаходилися у кишені його штанів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції в ході розслідування кримінального провадження встановили, що 35-річний житель одного з сіл, проник до господарського приміщення домоволодіння 60-річного односельчанина, звідки викрав близько 5 кг м’яса та 5 л олії. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 45-річного жителя одного з сіл. Попередньо встановлено, що двоє олександрійців, 29 та 28 років, проникли на територію його домоволодіння та скоїли крадіжку близько 1 т вугілля з господарського приміщення. Дії зловмисників кваліфіковано за 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку від 72-річної жительки одного з сіл. Попередньо встановлено, 35-річний односельчанин, витягнувши скло, проник до приміщення літньої кухні потерпілої, звідки викрав близько 15 л олії. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 83-річної жительки одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 52-річний односельчанин потерпілої, проник на території її домоволодіння, звідки викрав 7 курей, чим завдав матеріальної шкоди на суму близько 400 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool