Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 12 грудня

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 489 заяв і повідомлень громадян, з них 64 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Олександрійського райвідділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернувся 36-річний житель одного з сіл району. Потерпілий повідомив, що у нього виникла сварка з 35-річним односельчанином, під час якої чоловік спричинив йому травму у вигляді рваної рани руки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 33-річного місцевого жителя про угон автомобіля. У ході відпрацювання території обласного центру на одній із вулиць правоохоронці виявили викрадене авто, за кермом якого перебував 26-річний кіровоградець. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

Працівники Ульяновського райвідділу міліції під час проведення за згодою господаря огляду домоволодіння 24-річного місцевого жителя виявили поліетиленовий пакет з коноплею вагою близько 10 грамів. Крім того, в іншого жителя районного центру працівники міліції виявили у будинку металеву банку з насінням коноплі та паперовий згорток з подрібненою нарковмісною рослиною. Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool