Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області на 10 липня

Липень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 382 заяви і повідомлення громадян, з них 60 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку речей з дачного будинку 54-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що двоє жителів районного центру, 30 та 32 років, викрали з будівлі алюмінієвий посуд та чавунну плиту.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції під час проведення огляду виявили на підлозі в господарському приміщенні 74-річної жительки одного з сіл 130 рослин маку. А на присадибній ділянці 77-річної жительки одного з населених пунктів Новомиргородського району правоохоронці виявили 260 кущів маку. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. Працівники міліції з’ясовують обставини події.

На одній з вулиць обласного центру правоохоронці зупинили 40-річного місцевого жителя, у кишені якого під час проведення особистого огляду виявили та вилучили шприц з рідиною коричневого кольору об’ємом 10 мл.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool