Кіровоград: найбільш резонансні злочини на 25 вересня

Вересень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 354 заяви і повідомлення громадян, з них 40 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Долинського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 31-річний житель одного з сіл. Попередньо встановлено, що 47-річний житель районного центру викрав з колодязя, розташованого на території домоволодіння чоловіка, водяний насос вартістю 300 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

На одній з вулиць міста Ульяновки працівники міліції зупинили 29-річного місцевого жителя, у якого під час особистого огляду було виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 7 грамів.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про нанесення тілесних ушкоджень звернувся 53-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 39-рінчий родич під час сварки спричинив чоловікові травми у вигляді забоїв обличчя та перелому двох ребер. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool