Кіровоград: населення міста заборгувало більше 30-ти мільйонів гривень за спожите тепло

Серпень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

Зосередити максимальну увагу на розрахунках за природній газ, посилити роботу з боржниками закликав керівників теплогенеруючих кіровоградських підприємств заступник міського голови Сергій Васильченко під час засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 7 серпня.

Ситуація з розрахунками за енергоносії залишається достатньо складною. КП “Теплоенергетик” винне за газ понад 95 мільйонів гривень, а ДП “Кіровоградтепло” – більше 91 мільйона гривень. Враховуючи, що без повного погашення заборгованості уряд обіцяє припинити постачання газу до котелень боржників, у тепловиків буде надзвичайно напружений період. Кошти для розрахунків мають надійти з різних джерел, пояснюють керівники теплових підприємств. Це заліки за різницю в тарифах для населення і бюджетних організацій, це борги минулих періодів від абонентів: як фізичних, так і юридичних осіб.
Населення залишилося винним чималу суму за теплопостачання до власних осель. Абоненти КП “Теплоенергетик” мають борг 6,8 мільйонів, а ДП “Кіровоградтепло” – 24,7 мільйонів гривень. Із цих сум понад 14 мільйонів вже виграні у судах, але не сплачені на рахунки підприємств. Тут своє вагоме слово мають сказати виконавчі служби, переконаний Сергій Васильченко. Тож на наступне засідання створеного в рамках діяльності комісії міського енергетичного штабу, який щотижня підводитиме підсумки підготовки міського господарства до роботи в осінньо – зимових умовах, будуть запрошені і представники виконавчих служб.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool