Кіровоград: напад на таксиста

Січень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

36-річний кіровоградець із застосуванням фізичної сили заволодів коштами водія таксі у сумі 500 гривень. За це кримінальне правопорушення чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.

Близько опівночі, 27-річний водій таксі виконував замовлення. Коли він привіз жінку за вказаною адресою, розрахуватись за проїзд вийшов її знайомий. Чоловік дав таксисту грошей. Потім між ними раптово виник конфлікт, через те, що водій нібито неправильно дав здачу.
У ході сварки зловмисник розбив скло автомобіля і почав наносити чоловікові удари по голові. Злякавшись за своє життя таксист віддав злодію кошти у сумі 500 гривень.
Привласнивши гроші грабіжник втік.
Прийшовши до тями потерпілий по рації звернувся за допомогою до своїх колег, які викликали правоохоронців та швидку медичну допомогу.
Працівники карного розшуку Кіровоградського міськвідділу міліції затримали підозрюваного «за гарячими слідами» за місцем мешкання.
До речі затриманий виявився раніше судимим за незаконне заволодіння транспортним засобом та нанесення умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості.
За свої протиправні дії грабіжник понесе кримінальну відповідальність за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool