Кіровоград: надзвичайні події з 24 по 25 грудня по місту та області

Грудень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
У Кіровограді по вул.Поповича виникла пожежа 0,5 м2 міжкімнатних дверей в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина – підпал мешканкою квартири.
У с. Подорожнє Світловодського району під час пожежі 3 м2 домашніх речей в господарчій споруді бійцями державної пожежно-рятувальної частини №17 врятовано чоловіка без певного місця проживання. Його паспортні дані встановлюються.
Поблизу с. Великі Байраки Кіровоградського району водій мікроавтобуса «Mercedes Sprinter» через складні погодні умови не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок події травмовано 30-річного пасажира мікроавтобуса. Бійцями державної пожежно-рятувальної частини №4 надано допомогу по вилученню автомобіля з кювета.
В Олександрії бійцями державної пожежно-рятувальної частини №11 надано допомогу 68-річній пенсіонерці по транспортуванню її до карети швидкої медичної допомоги.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool