Кіровоград: надзвичайні події з 13 по 16 грудня

Грудень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
13 грудня біля с. Ульянівка Маловисківського району водій автомобіля «УАЗ-3151» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з перешкодою (кам’яна стела). Внаслідок пригоди травмовано пасажира, якого рятувальниками вилучено з пошкодженого автомобіля.
В Олександрії рятувальниками проведено демеркуризацію у кімнаті квартири, в якій син господарки розбив медичний термометр.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири за двома адресами.
14 грудня у с. Івангород Олександрівського району виникла пожежа 54 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Попова виникла пожежа 6 м2 мобільної споруди. Причина - необережне поводження з вогнем різноробочого будівельної компанії.
У с. Ялинівка Олександрійського району виникла пожежа 45 м2 домашніх речей, 72 м2 покрівлі та 56 м2 житлового будинку, який належить 58-річному чоловіку, тіло якого виявлено на місці пожежі. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі встановлюється.
До реанімаційного відділення Світловодської ЦРЛ госпіталізовано чоловіка та жінку 1958 р.н. з діагнозом отруєння чадним газом у стані середнього ступеня важкості. 15 грудня хворі виписані в задовільному стані.
У Світловодську рятувальниками надано допомогу по вилученню автомобіля «IVECO», який потрапив переднім колесом в каналізаційний люк.
15 грудня у Світловодську рятувальниками ліквідовано пожежу 35 м2 майна та покрівлі житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі. Врятовано житловий будинок.
В Олександрії рятувальниками ліквідовано пожежу 12 м2 домашніх речей в житловому будинку, що належить 67-річній пенсіонерці. Причина пожежі – підпал 38-річним сином господарки.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool