Кіровоград: надзвичайні події по місту та області з 31 грудня 2013 року по 8 січня 2014 року

Січень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
31 грудня у с. Оситняжка Кіровоградського району виникла пожежа 5 м2 покрівлі та 1 м2 домашніх речей в житловому будинку 59-річної місцевої жительки, яку з опіками верхніх кінцівок доставлено до опікового відділення обласної лікарні. Причина – необережне поводження з вогнем господарки при курінні.
У с. Синьки Ульяновського району виникла пожежа 48 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – несправність димоходу.
У с. Михайлівка Ульяновського району виникла пожежа 1 м2 постільних речей в житловому будинку. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.
У Кіровограді по вул. Дарвіна виникла пожежа 18 м2 домашніх речей та меблів в двох кімнатах гуртожитку. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Героїв Сталінграду виникла пожежа 1 м2 ізоляції електродротів трансформаторної підстанції. Причина – коротке замикання електромережі.
У Кіровограді по вул. 50 років Жовтня виникла пожежа 2 м2 сміття в пластиковому контейнері. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

1 січня у Кіровограді по вул. Тимірязєва виникла пожежа 4 м2 покрівлі прибудови до житлового будинку. Причина – коротке замикання електромережі.
У Кіровограді по вул. Тернопільській виникла пожежа 4 м2 перекриття та домашніх речей в житловому будинку. Під час пожежі врятовано 46-річного господаря будинку та госпіталізовано до терапевтичного відділення КЗ «Центральна міська лікарня». Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді по вул. Першотравневій виникла пожежа 6 м2 домашніх речей в житловому будинку. На місці пожежі виявлено загиблим 43-річного господаря. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні.

2 січня у с. Верблюжка Новгородківського району виникла пожежа 10 м2 перекриття безгосподарчої споруди. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Рівне Новоукраїнського району виникла пожежа 0,5 тонн сіна на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
У с. Костянтинівка Новомиргородського району виявлено загиблого чоловіка 1969 р.н. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються. Особовим складом ДПРЧ-25 тіло загиблого вилучено з водойми.
До реанімаційного відділення Світловодської ЦРЛ з діагнозом отруєння чадним газом у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано двох людей. Причина отруєння встановлюється.

3 січня у с. Рівне Новоукраїнського району виникла пожежа дивану в приміщені літньої кухні. Причина пожежі встановлюється.
У с. Приютівка Олександрійського району у р.Інгулець внаслідок необережного поводження на воді загинув 58-річний чоловік. Водолазами Кіровоградського рятувально-водолазного відділення аварійно-рятувальної служби оперативного реагування в області тіло загиблого вилучено з водойми.

У Кіровограді по вул. Полтавській рятувальниками надано допомогу по вилученню собаки з підвального приміщення.
У Кіровограді по вул. Маршала Конєва рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.
Біля с. Попельнасте Олександрійського району виявлено 39 артилерійських снарядів часів Великої Вітчизняної війни. 4 січня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення виявлені боєприпаси знешкоджено.

4 січня у Кіровограді по вул. Бєлінського Виникла пожежа 5 м2 сміття в нежитловій безгосподарчій споруді. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по вул. Кірова рятувальниками надано допомогу по зняттю кота з дерева.
В Олександрії рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

5 січня у Кіровограді по вул. Тимірязєва виникла пожежа 5 м2 старих домашніх речей та 2 м2 покрівлі житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в житловому будинку. Причина – необережне поводження господаря з вогнем при курінні.

6 січня у Світловодську виникла пожежа 5 м2 перекриття приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
У Кіровограді рятувальниками надано допомогу по відкриванню дверей квартири. В Олександрії допомогу по відкриванню дверей квартири надано співробітникам УМВС.
У Кіровограді проведено демеркуризацію у кімнаті квартири, в якій господар розбив медичний термометр.
У ставку с. Новоселівка Новоукраїнського району виявлено загиблого чоловіка 1973 р.н., тіло якого місцевим населенням вилучено з водойми. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.

7 січня у селищі Нове м. Кіровограда виникла пожежа 6 м2 домашніх речей в літній кухні на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електромережі.
У с. Маловодяне Долинського району виникла пожежа 5 м2 домашніх речей в житловому будинку на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електромережі.
В Олександрійському районі на автодорозі Знам’янка-Луганськ-Ізварине рятувальниками надано допомогу водію по вилученню автомобіля «МАН» з кювету.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool