Кіровоград: надійний спосіб захисту від злодіїв

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Вже традиційно підрозділи Державної служби охорони при МВС України перед сезонами відпусток проводять акції «Квартира під охороною», що спрямовані на запобігання крадіжок з помешкань громадян.

Вже традиційно підрозділи Державної служби охорони при МВС України перед сезонами відпусток проводять акції «Квартира під охороною», що спрямовані на запобігання крадіжок з помешкань громадян.

Чергову таку акцію перед новорічними та різдвяними святами з 10 по 25 грудня 2013 року проводить і відділ ДСО в Кіровоградській області. У зазначений період замовники охоронних послуг на всій території регіону можуть обладнати засобами охоронної сигналізації квартири зі знижкою у 50 відсотків з подальшим підключення до пульту централізованого спостереження.

Працівники технічної служби ДСО при виконанні робіт із обладнання помешкань системою охоронно-тривожної сигналізації використовують прилади, що пройшли відповідну сертифікацію та рекомендовані для організації охорони об’єктів.

Звернувшись до Державної служби охорони, можна отримати безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати.

- Після встановлення сигналізації та укладання договору на охорону квартира гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін, – розповідає начальник ВДСО при УМВС в області Олександр Спінул. – У разі спроби зловмисників проникнути до помешкання сигнал «Тривога» надійде на пульт Державної служби охорони. Вже за кілька хвилин на місце події прибуде мобільна група добре підготовлених та озброєних міліціонерів охорони, аби попередити крадіжку майна.

Прикро, але дуже часто громадяни замислюються про убезпечення власного помешкання лише після того, як стають жертвами зловмисників. Тому правоохоронці радять заздалегідь потурбуватися про збереження майна. Охоронна сигналізація в квартирі – один із найбільш надійних способів захисту від злочинних посягань.

За матеріалами ВДСО при УМВС України  в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool