Кіровоград: надходження до бюджету єдиного податку зростають!

Жовтень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

Протягом січня-вересня 2014 року до місцевого бюджету м.Кіровограда сплачено єдиного податку юридичними особами - 7533,8 тис.грн., порівнюючи з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 928,9 тис.грн., та фізичними особами – підприємцями - 29963,5 тис.грн.

Варто відзначити, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року ця сума більша на 4169,1 тис.грн.
Звертаємо увагу, що якщо фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку порушують умови, визначені Податковим кодексом України щодо перебування на спрощеній системі оподаткування, то такі платники зобов’язані з першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) періодом, у якому здійснене одне із порушень, перейти на сплату інших податків і зборів, визначених Податковим кодексом України.
Окрім того, вказані фізичні особи – підприємці в податковій декларації платника єдиного податку додатково повинні відобразити окремо доходи, отримані від здійснення операцій, які не дають права на застосовування спрощеної системи оподаткування, та застосувати до них ставку єдиного податку в розмірі 15 відсотків.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool