Кіровоград: на захисті природоохоронного законодавства

Грудень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

За позовами прокуратури Кіровоградщини у сфері охорони навколишнього природного середовища поточного року державі відшкодовано понад півтора мільйона гривень.

До прикладу, рішенням господарського суду Кіровоградської області задоволено позов Кіровоградського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави до ПАТ «Вторинні ресурси» про стягнення з останнього 700 тис. грн. шкоди, заподіяної навколишньому природному середовищу внаслідок порушення законодавства про відходи.
Аналогічні судові рішення прийняті за позовами прокурорів міст Кіровограда та Олександрії про стягнення шкоди з ТОВ «Созідатель-1» в розмірі 165 тис.грн. та ПП «Екологія» 100 тис.грн. відповідно.
Загалом, при здійсненні представницької діяльності у сфері охорони навколишнього природного середовища органами прокуратури області упродовж поточного року пред’явлено позовів на загальну суму понад 2 мільйони гривень, з яких судами розглянуто та задоволено 30 на суму 1,6 мільйонів гривень.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool