Кіровоград: на виборчих дільницях розпочали встановлювати камери відеоспостереження

Вересень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1764 | Коментарі: 0

На виборчих дільницях Кіровограда, що входять до складу виборчих округів №99 та №100, розпочався процес встановлення камер відеоспостереження. Координатором забезпечення матеріально – технічної готовності виборчих дільниць по місту Кіровограді визначено секретаря міської ради Ігоря Волкова, повідомляє сайт Кіровоградської міської ради

Ігорь Волков провів робочу нараду з працівниками міської ради, відповідальними за матеріально – технічну готовність виборчих дільниць і закріпленими за ними відповідним розпорядженням міського голови.
Секретар міської ради ознайомив присутніх з графіком встановлення програмно – апаратних комплексів, до складу яких входять дві відеокамери та ноутбук і націлив відповідальних працівників на забезпечення чіткої організації виконання робіт та безумовного дотримання графіків.
За інформацією Ігоря Волкова на кожній дільниці працюватимуть дві відеокамери. Одна слідкуватиме за процедурою видачі бюлетенів, інша буде направлена на урни для вкидання бюлетенів. Відповідно до затвердженого графіка, щодня спеціалістами ПАТ “Укртелеком” будуть встановлюватися програмно – апаратні комплекси на 10 виборчих дільницях і всі роботи з їх монтажу та наладки мають закінчитися до кінця наступного тижня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool