Кіровоград: міська влада вчинила правильно

Вересень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1861 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 вересня, в приміщенні Кіровоградської міської ради під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулися громадські слухання «Про заборону продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у підприємствах торгівлі міста Кіровограда з 22.00 до 08.00».

Нагадаємо, що це рішення було прийняте ще в травні 2011 року, більшість кіровоградців підтримали рішення влади, однак у нинішньому році свої зауваження висловило територіальне відділення Антимонопольного комітету України, яке вважає, що продаж пива і алкоголю слід дозволити у підприємствах торгівлі, яким встановлено режим роботи у нічний час. Та міська влада вирішила спочатку вивчити громадську думку з цього приводу.
У громадських слуханнях взяли участь начальник управління зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Наталія Бабенко, заступник начальника юридичного управління Дмитро Татарко, заступник начальника Кіровоградського міського відділу УМВС України в області Сергій Коса, депутати міської ради, підприємці та громадськість міста. Виступаючи перед присутніми, Сергій Васильченко наголосив, що це рішення сприяє формуванню в суспільстві здорового способу життя, зниженню рівня споживання пива та алкогольних напоїв, у першу чергу серед молоді, а також дотриманню громадського спокою.
Учасники слухань були одностайні в тому, що, заборонивши продаж пива та алкогольних напоїв з десятої вечора до восьмої ранку, міська влада вчинила правильно, і це рішення відповідає потребам мешканців. Забезпечити контроль за його виконанням повинні виконавчі органи міської ради спільно з правоохоронцями.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool