Кіровоград: Міліціонери визначили кращого наставника

Грудень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Відповідний конкурс було проведено серед працівників органів та підрозділів внутрішніх справ Кіровоградської області.

Мета заходу – вдосконалення форм і методів роботи з молодими правоохоронцями, а також вивчення та впровадження передового досвіду у щоденній діяльності.
Участь у конкурсі взяли кількадесят працівників міліції: наставники та їх підшефні. Серед старших колег обирали тих, хто має гарні службові характеристики та досяг високого рівня професійної майстерності. Крім того, кандидати мали отримати позитивні відгуки про роботу на засіданні Ради наставників за місцем проходження служби.
Учасників конкурсу оцінювали за результатами складання заліків зі службової підготовки та за висновками анкетування. Кожному конкурсанту нараховувались бали з урахуванням отриманих оцінок за підсумками тестування.
Кращого наставника було визначено за найбільшою сумою набраних балів ним та його підшефним.
У результаті перше місце посів старший інспектор сектору кадрового забезпечення спеціальної роти судової міліції «Грифон» старший лейтенант міліції Євген Нікітін (180 балів).
Другою стала старший слідчий слідчого відділення Світловодського міськвідділу майор міліції Оксана Яременко-Багно (140 балів).
Замкнув трійку лідерів старший слідчий слідчого відділу Кіровоградського міського відділу капітан міліції Максим Захарченко (120 балів).
Переможці конкурсу найближчим часом отримають заохочення від начальника УМВС в області генерал-майора міліції Костянтина Пожидаєва.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool