Кіровоград: майстри «М’ясокомбінат Ятрань» святкували перемогу

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Кіровоград: майстри «М’ясокомбінат Ятрань» святкували перемогу17 квітня у бібліотеці ім. Чижевського відбулися змагання з шашок серед чоловічих і жіночих команд у залік ХХІІІ міської спартакіади «Здоров’я» серед колективів фізкультури міста Кіровограда.

За підсумками змагань І місце виборола команда колективу фізкультури ТДВ «М’ясокомбінат Ятрань», ІІ місце – колектив фізкультури виконавчого комітету Кіровоградської міської ради, ІІІ місце – колектив фізкультури «Інститут Кіровоградагропроект».
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами, медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та фізкультурного спортивного товариства «Колос» .

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool