Кіровоград: майстер-клас по виготовленню виробів з бісеру

Січень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1271 | Коментарі: 0

20 січня 2014 року з 13.00 до 15.00 у відділі сприяння технічній творчості молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка буде проводитися майстер-клас по виготовленню виробів з бісеру. На засідання клубу «Дивосвіт» запрошено майстриню Кравченко Віру Несторівну.

Також буде представлено велика тематична виставка книг та періодичних видань по рукоділлю з бісеру.
Почати працювати з бісером дуже легко, оскільки для простих виробів Вам не знадобиться жодного особливого обладнання – достатньо голки, нитки або дроту та бісеру.
Для виробів з бісеру Ви можете використати такий матеріал: бісер, стеклярус, паєтки, намистини. Якщо Ви маєте бажання створити більш досконалий виріб, то варто скористатися металевою фурнітурою.
Є різні методи, за допомогою яких можна зробити сувеніри, предмети побуту, деталі одягу. Для виготовлення прикрас широко використовується низання. Початківцям краще скористатися готовими схемами, які знайдете, як на сторінках книг, журналів, Інтернету.
Саме ази виготовлення новорічних виробів: ялинок, сніговичків та Дідів Морозів і опановуватимуть учасники засідання клубу «Дивосвіт» у понеділок 20 січня з 13.00.
Запрошуємо також усіх бажаючих в цей день до обласної бібліотеки імені О. М. Бойченка за адресою вул.. Декабристів, 6/15.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool