Кіровоград: комунальники міста забезпечили у святкові дні стабільну роботу, - Сергій Поліщук

Січень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

Кіровоградські комунальники забезпечили сталу роботу усіх сфер життєдіяльності обласного центру.

Це відзначив заступник міського голови Сергій Поліщук. За його словами, у період із 01 по 07 січня 2014 року у сферах теплопостачання, водопостачання і водовідведення, газо- та електропостачання позаштатних ситуацій не зафіксовано. Зокрема, наголосив Сергій Поліщук, теплогенеруючі підприємства (КП "Теплоененергетик" та ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА") надійно забезпечували мешканців міста теплом, підтримуючи температуру теплоносія відповідно до динаміки змін температури зовнішнього повітря. У той же час, 01 січня 2014 року о 6.00 стався порив водопроводу по вул. Ватутіна, 56, внаслідок якого тимчасово було припинено водопостачання мешканців селища Гірничого та мікрорайону Арнаутово. Працівники Кіровоградського ВКГ ОКВП "Дніпро-Кіровоград" до 14.00 того ж дня ліквідували порив водопроводу та відновили водопостачання жителям вищезазначених мікрорайонів міста Кіровограда. Працівники ЖЕКів та КРЕПів у робочому порядку приймали заявки мешканців, намагалися їх виконувати вчасно та у повному обсязі. За чистотою та охайністю новорічного міста слідкували спеціалісти КП "Кіровоград-Універсал 2005". На допомогу жителям Кіровограда у разі виникнення аварійних ситуацій готові були прийти чергові КП "Кіровоградська аварійно-диспетчерська служба 15-80". Всі підприємства житлово-комунальної галузі міста та профільне управління Кіровоградської міської ради, що їх очолює, чергували відповідно до затверджених графіків безпосередньо та у телефонному режимі, підкреслив Сергій Поліщук.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool