Кіровоград: комунальні служби спрацювали добре

Грудень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Виконавчі органи міської ради і комунальні підприємства Кіровограда протягом 2013 року спрацювали добре. Це відзначив міський голова Олександр Саінсус на щопонеділковій нараді у міській раді.

Міський голова відзначив надійну роботу комунальних служь міста. При досить складній економічній ситуації, затримках з проходженням платежів через органи казначейства комунальники забезпечили утримання міста у чистоті, належний благоустрій, завчасний початок опалювального сезону, підкреслив Олександр Саінсус.
Міський голова звернув увагу на оперативність у роботі міської аварійно – диспетчерської служби і поставив перед її керівником завдання бути готовим прийти на допомогу кіровоградцям під час тривалих новорічних свят.
Олександр Саінсус націлив керівників виконавчих органів та комунальних підприємств не збавляти набраних обертів і у наступному році, адже 2013 рік є знаковим для обласного центру – місто відзначатиме 70 років визволення від фашистських загарбників і 160 років від дня свого заснування.
Міський голова також дав доручення відповідним виконавчим органам проаналізувати критичні матеріали, оприлюднені у місцевих засобах масової інформації щодо нетактовної поведінки водіїв маршрутних таксі, продажу у Кіровограді спиртних напоїв після 22-ої години та ситуації навколо гуртожитку по вулиці Кільцевій і вжити вичерпних заходів, направлених на усунення порушень.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool