Кіровоград: іноземці вклали 92 млн.доларів в економіку області

Листопад 19, 2014 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

У січні–вересні 2014р. в економіку області іноземними інвесторами вкладено 2,6 млн.дол. США прямих іноземних інвестицій. Майже весь обсяг прямих іноземних інвестицій надійшов із країн Європейського Союзу.

Станом на 1 жовтня 2014р. загальний обсяг прямих іноземних інвестицій, вкладених в економіку області, становив 92 млн.дол. та зменшився на 41,9% порівняно з початком 2014р.
В економіку області вклали капітал інвестори 31 країни світу, серед яких провідні партнери: Кіпр, Велика Британія, Нідерланди та Російська Федерація.
Найбільш привабливими об’єктами іноземного інвестування були підприємства м.Кіровограда (34% загального обсягу прямих іноземних інвестицій області) та Кіровоградського району (15,1%).
За видами економічної діяльності найбільші обсяги інвестицій зосереджені на підприємствах промисловості; сільського, лісового та рибного господарства; оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів; організаціях, що здійснюють діяльність у сфері адміністра-тивного та допоміжного обслуговування; операцій з нерухомим майном.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool