Кіровоград: громадські активісти завітали в Центр надання адміністративних послуг

Жовтень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1063 | Коментарі: 0

Активісти громадських організацій Кіровоградщини ознайомилися з джіяльністю Центр надання адміністративних послуг, який функціонує у Кіровоградській міській раді.

Екскурсію по ЦНАПу для громадських діячів провів начальник відділу дозвільних процедур, координатор Центру Антон Шевченко. Він розповів про історію створення ЦНАПу, детально зупинився на уже реалізованих проектах і поділився планами на майбутнє. У Центрі створенні доступні і зручні умови для отримання адміністративних послуг мешканцями міста, а діяльність ЦНАПу спрямована на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, - наголосив під час екскурсії Антон Шевченко. - Зручний графік роботи, компактність розміщення служб дозволяє відвідувачам витратити мінімум часу для отримання всіх адмінпослуг. З початку 2014 року послугами Центру скористалось майже 56 тисяч відвідувачів.

Цікавий захід у міській раді був організований ГО «Територія успіху» спільно з Громадянською мережею ОПОРА в рамках святкування Міжнародного дня Права знати та моніторингу роботи органів місцевого самоврядування «Індекс публічності органів місцевого самоврядування»

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool