Кіровоград: допомога військовим від небайдужих

Липень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1309 | Коментарі: 0

Вже п'ятий місяць поспіль кадрові військові третього окремого полку спеціального призначення міста Кіровограда перебувають у зоні АТО у військово-польових умовах, без кадрових ротацій.

Небайдужі кіровоградці надають посильну допомогу військовим, своїм землякам.
Так, сьогодні медики Кіровоградської міської лікарні швидкої медичної допомоги міста Кіровограда за участі заступника міського голови Вадима Дриги, начальника управління охорони здоров'я Оксани Макарук передали медичні препарати для кіровоградських військових.
Заступник головного лікаря з хірургічної частини Валерій Заремба відзначив, що медичний персонал із розумінням відгукнувся на ініціативу щодо благодійного збору коштів на закупівлю необхідних медикаментів для бійців із Кіровограда.
Необхідна матеріальна підтримка військовослужбовцям надходить від близьких, друзів, простих кіровоградців. Так, нещодавно директор ТОВ “Хімрезерв” Віктор Очкала надав матеріальна допомогу на закупівлю військового обмундирування: балаклав, рукавичок, наколінників. Кіровоградець Геннадій Заболотний передав військовим мішок із носками.
Також із різних місць України надсилають необхідні речі, це Хмельницька область, місто Київ. Столичний волонтер Георгій Тука закупив для кіровоградських бійців 13 касок на суму близько 30 тис.грн, а також кровоспинні препарати, наколінники, шоколадні батончики.
Під час передачі медикаментів кіровоградським військовим командир загону спеціального призначення висловив подяку всім небайдужим людям.
- Сьогодні все змінилося. Це зовсім інша Україна, інший Кіровоград та, навіть, схід країни. Коли раніше, перебуваючи в зоні АТО, нас сприймали фашистською хунтою, то зараз ставлення мешканців Донецької та Луганської областей до українських військових змінилось. На початку березня ми відправляли своїх бійців лише з автоматом та шприцом зі знеболювальним засобом. Проте і цей препарат діставався не всім. Сьогодні я четвертий день знаходжусь у Кіровограді. Приходять люди, які готові та надають допомогу військовим. Адже банальні медичні препарати, як здається на перший погляд, для надання першої медичної допомоги рятують життя хлопцям.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool