Кіровоград: чоловік скоїв крадіжку кабелю з будівельного крану

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

9 серпня близько вісімнадцятої години працівник одного з підприємств міста Кіровограда помітив біля недобудованого корпусу молодика, який злазив із стаціонарного будівельного крану та в руках тримав кабель. Чоловік натиснув кнопку виклику міліції Державної служби охорони

 

Отримавши повідомлення про спрацювання, наряд батальйону міліції охорони оперативно прибули на місце пригоди. Працівник, який чекав біля прохідної, повідомив, що кілька хвилин тому помітив невідомого, який зняв з крану кабель живлення.

Працівники ДСО, зайшовши на територію підприємства, помітили чоловіка, який зістрибував з крану, тримаючи в руках награбоване. Помітивши міліціонерів, молодик почав бігти, але правоохоронці наздогнали його. У зловмисника виявили сумку зі слюсарними інструментами та дев’яносто метрів мідного кабелю живлення.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського міськвідділу міліції. Як встановили міліціонери, підозрюваним виявився 20-річний не судимий кіровоградець.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами
УДСО при УМВС України
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool