Кіровоград: бібліотекарі провели день інформації

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

День інформації «Книга. Комп’ютер. Культура» пройшов 21 cічня у бібліотеці №18.

Бібліотекарі знайомили читачів з книгами на краєзнавчу тему та українською літературою сучасних авторів, навчали користуванню бібліографічними посібниками та ДБА, розповідали, як користуватись пошуковими і урядовими сайтами для отримання потрібної інформації.

Протягом дня читачі мали змогу приєднатись до екскурсії по книжкових виставках бібліотеки, бук-огляду «Стежками рідного краю», прийняти участь у бібліографічній вікторині «Культура нашого краю» та переглянути бук-трейлер до книги К.Р. Сафона «Тінь вітру», підготовлений бібліотекарями Кіровоградської МЦБС.

Гра-перегони на комп’ютерах «Компи і гонки» дала змогу визначити рівень здібностей дорослих і дітей у пошуку інформації за допомогою ресурсів Інтернету.

Презентація буклету «Читайте і спілкуйтесь українською» завершила цей інформаційний день, кожен учасник заходу отримав буклет на згадку.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool