Кіровоград: бібліотекарі подякували за активну участь у житті бібліотеки

Січень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Звіт перед населенням, який працівники бібліотеки-філії №4 традиційно проводять на початку нового року, став черговим гарним приводом зібрати у книгозбірні своїх добрих друзів-читачів, котрі, попри усі намагання новітніх технологій, залишаються вірними своїй улюбленій бібліотеці, книзі та читанню.

16 січня за запашною чашкою чаю у колі друзів згадували події, котрі протягом звітного року відбувалися у нашій бібліотеці: безліч цікавих масових заходів, яскравих вуличних акцій, різноманітних майстер-класів, презентацій книжкових новинок, конкурсно-розважальних програм, свят тощо.

Бібліотекарі, насамперед, подякували присутнім за активну участь у житті бібліотеки та поділилися своїми планами на рік 2016-й. Читачі, у свою чергу, теж розповіли про здобутки року минулого, який для кожного був творчим і насиченим на події.

Так, Вероніка Кодинець, яка стала активним користувачем після однієї з рекламних акцій філії, розповіла, що успішно працює над написанням детективного роману та сподівається опублікувати його вже цього року. Давній друг бібліотеки з-понад двадцятирічним читацьким стажем Віктор Романцов декламував власну поезію. Вразила новими творчими доробками майстриня Алла Молдавану – голова клубу «Світ захоплень», що працює при бібліотеці, а наймолодша учасниця зібрання Даша Демкович додала усім веселого настрою, потішивши грою на флейті.

Усім було що розповісти та було тепло від добрих слів та побажань. А нам, бібліотекарям, було дуже приємно отримувати схвальні відгуки та слова подяки за свою роботу, що дає нам наснаги та впевненості у своїй потрібності та значущості для мешканців мікрорайону, адже у такий складний і напружений час бібліотека залишається чи не є єдиним місцем для розвитку добрих взаємин, територією милосердя, творчості, спілкування та змістовного дозвілля.

Тож, запрошуємо усіх до нашої бібліотеки! Ми будемо раді зустрічі з Вами!
Наша адреса: м. Кіровоград, вул.Яновського,60
Email-адреса: centlib.f04@krmr.gov.ua
Запрошуємо на свій блог «Творчість і бібліотека»: http:bibliotekafilia4.blogspot.com


Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool