Кіровоград: бібліотека Бойченка запрошує на епістолярний діалог

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

Серед різноманітних історичних джерел по темі Великої Вітчизняної війни окремою групою стоять листи радянських людей часів війни. Їх можна назвати найбільш людяними документами, які розкривають безліч різноманітних питань, але здебільшого висвітлюють духовний стан людини в дуже важких умовах війни.

Солдатські трикутники зі штампом польової пошти і сьогодні хвилюють спогадами про суворий час, викликають глибокі і світлі почуття.
Фронтові листи. В них відбились солдатські долі, подвиги на полях бою, велика ненависть до ворога, прагнення до Перемоги і, звичайно, Любов. Любов до Батьківщини, до своїх друзів, любов до найдорожчої, єдиної у всьому світі, що вірно чекала і палко кохала солдата.
Зараз ми маємо змогу зовсім по-іншому оцінити фронтові листи; вивчення їх має дуже важливе значення, адже історія Другої світової війни очима її учасників - важливе історичне джерело.
Епістолярний діалог «Фронтові трикутники» - груповий захід на Ваше замовлення, розрахований на шкільну та студентську молодь.
Під час заходу молодь матиме можливість познайомитися з солдатськими листами часів Великої Вітчизняної війни, послухати розповіді про військову долю їх авторів, почути воєнні пісні, навчитися складати солдатські листи-трикутники, переглянути викладку нової літератури.
На сайті бібліотеки lib.kr.ua в розділі «краєзнавство» є окрема сторінка «Кіровоградщина в роки Великої Вітчизняної війни», де є розділ «Солдатські листи», в якому зібрано листи наших земляків часів війни. Переглянути та детально ознайомитися з цією інформацією може будь-хто з відвідувачів сайту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool